Paul Dennis – Tänk att va lektyrfotograf

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=PnAD7QkxA_c]

En gång i världen gick det ett program på radio som hette ”Kvart i två-dansen”. På den tiden hade jag ett jobb där jag ofta körde bil vid den tiden och det var alltid en fröjd att höra vilka grejor Anders och Måns hade grävt fram (det var iallafall dom som presenterade dom, kanske var nån helt annan som hittat åt grejorna).

Sunkit gav ut en samlingsskiva med ”det bästa” från programmet, och visst finns det ena riktiga höjdare där – exempelvis ovanstående.

Själv har jag ju en dragning åt det ännu mer absurda och det är ett par spår jag hörde  som jag fortfarande går och sjunger fraser från – det lilla jag kommer ihåg av dom. Trots allt ska man komma ihåg att det är låtar jag bara hört en gång, och ändå kommer jag ihåg fragment av dom. Speciellt skulle jag vilja höra en låt med Bruno Wintzell som handlade om han och hans kärlek som skaffar barn, och det var nåt parti där med att barnet drack ur en blå ”bäbimugg” som nästan fick mig att åka av vägen. En annan var ”Här kommer Mårtensson” (istället för ”Let’s twist again”). Texten gick nåt med ”Här kommer Mårtensson. Kommer in på stadshotellet…”. Åh, vad jag önskar att jag fick höra dom låtarna igen…

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s